Hoe kan ik een bestelling plaatsen?

Hoe plaats je een bestelling in de Dopper webshop

Zonder personalisatie

1. Blader en kies het product

Bezoek de homepagina van de shop (link naar: https://shop.dopper.com/) en klik op het product in de kleur en grootte van jouw keuze. Je komt op de productdetailpagina waar je meer kunt lezen over het product.

2. Toevoegen aan winkelwagen

Klik op de knop 'In winkelmand' als je hebt besloten dit product te willen bestellen.

3. Optioneel: voeg een tweede of meerdere producten toe

Bij het toevoegen van het product aan het winkelmandje is een pop-up zichtbaar waar je de keuze hebt om twee producten toe te voegen aan je winkelwagen. Dit kan een andere fles zijn (categorie, kleur of grootte) en / of een accessoire zoals de Dopper Carrier of de Dopper Sport Cap.

4. Bekijk de producten in je winkelwagen

Controleer je winkelwagen door op het winkelwagenpictogram rechtsboven te klikken.

5. Ga door naar de checkout

Klik op ‘Ga naar de checkout’

6. Betaal

Selecteer je gewenste betaalmethode en voltooi de betaling voor je bestelling.

7. Bestelling geplaatst

Op de betaalpagina klik je om terug te keren naar de Dopper webshop om je bestelling te plaatsen. Je wordt automatisch teruggebracht naar de bevestigingspagina van de bestelling in de Dopper webshop. Je kunt nu de Dopper shop pagina sluiten.

Een gepersonaliseerde fles of cup

1. Blader en kies het product

Bezoek de homepagina van de shop en klik op het product in de kleur en grootte van je keuze. Je komt op de productdetailpagina waar je meer kunt lezen over het product.

2. Ga naar de customiser

Klik op de knop 'Personaliseren’ wanneer je het product wil personaliseren.
Dit zijn de keuzes die je moet maken binnen het aanpassingsproces:
  1. Kies de flessencategorie (Dopper Original, Dopper Insulated, Dopper Steel, Dopper Glass)
  2. Kies de kleur van de fles (alleen voor Dopper Original en Dopper Insulated)
  3. Kies een van de door Dopper gemaakte patronen en / of voeg een tekst of je naam toe

Of

voeg alleen een tekst of je naam toe of upload een mooie foto (van je kat, je gezicht of de favoriete plant van je vader). Mits je een bestelling vanaf 60 flessen met image upload plaatst, dan kun je het beste via de B2B customiser tool bestellen. Hoe je daar een bestelling plaatst, vind je hier.

Bij het aanpassen van alleen een cup, selecteer eerst de juiste cup uit ons assortiment losse onderdelen. Weet je niet zeker welke cup je nodig hebt? We helpen je graag. Beantwoord gewoon deze vragen. Volg vervolgens stappen 3 tot 5 hierboven.

4. Voeg toe aan winkelwagen

Controleer je bestelling en ga naar afrekenen.

5. Bekijk je product(en) in winkelwagen

Controleer je winkelwagen door op het winkelwagenpictogram rechtsboven te klikken.

6. Betaal

Selecteer je favoriete betaalmethode en voltooi de betaling voor je bestelling.

7. Bestelling geplaatst

Op de betaalpagina klik je om terug te keren naar de Dopper webshop om je bestelling te plaatsen. Je wordt automatisch teruggebracht naar de bevestigingspagina van je bestelling in de Dopper webshop. Je kunt nu de Dopper webshop sluiten.