Een aanvraag indienen

Schrijf kort en bondig neer wat er aan de hand is. Check ook even de gerelateerde artikelen die er straks verschijnen, zodat jij weet welke informatie we van je nodig hebben om je zo snel en goed mogelijk te helpen!

Reminder: De Dopper Original Old School heeft een witte ring in de cup en een hoog schroefdraad op de bottle. De Dopper New School heeft een blauwe ring in de cup en een lager schroefdraad op de bottle. Voor een Dopper (Solid) Steel of Insulated is deze vraag niet van toepassing.

Check op help.dopper.com/hc/nl/articles/360000971229 welke kleur Dopper jij hebt, onze service agents zijn heel snel in het verzenden van eventuele nieuwe onderdelen!

Voor een vervangend onderdeel hebben we je adresgegevens nodig voor levering. Het zou zomaar kunnen dat er binnen no-time een pakketbezorger bij jou voor een dichte deur komt te staan. En dat willen wij natuurlijk niet. Ga je op vakantie? Of ben je de komende weken niet veel thuis? Laat het ons even weten.

Say hi! Vertel ons wat er aan de hand is. Heb je meerdere Doppers met hetzelfde probleem? Laat ons dat dan even in jouw bericht weten.

Mochten we iets naar je versturen dan kan de pakketbezorgservice jou op de hoogte houden over jouw zending. We zullen jouw telefoonnummer, uiteraard, niet voor marketingdoeleinden gebruiken!

Bestand toevoegen of bestanden hier neerzetten

Heb je het antwoord op je vraag niet gevonden?

We helpen je graag!

Stuur ons een bericht