Ik wil graag bedrukte Doppers inkopen, hoe werkt dat?

Te gek!

Wij raden jou aan om even contact op te nemen met onze print-afdeling, zij kunnen jou informeren over de inkoopmogelijkheden. Je kunt een mailtje sturen naar print@dopper.com of een vrijblijvende offerte aanvragen op https://b2b.dopper.com/.

Algemene informatie over het bestellen van bedrukte Doppers:

Logo aanleveren
- Vector formaat (.eps of .ai)
- Letters, teksten of logo’s graag aanleveren in lettercontouren. Zo worden de letters correct weergegeven op het drukwerk. Eventuele namen ontvangen we graag in een Excel-sheet.
- Stuur kleurcodes in PMS mee.

Formaat bedrukking
Max. 35 x 30 mm (hxb) op de witte cup

Eenheden bij minimale afname vanaf 60 stuks
Dopper Original – Pink Paradise, Sunshine Splash, Sea Green, Hakuna Mintata, Blue Lagoon, Pacific Blue, Pure White: per 12 stuks verpakt

Dopper Steel 800 ML – per 6 stuks verpakt

Dopper Solid Steel 490 ML  per 6 stuks verpakt

Dopper Insulated 580 ML – Steamy Pink, Glacier Grey, Wavy White, Blazing Black: per 6 stuks verpakt

Dopper Insulated 350 ML – Steamy Pink, Glacier Grey, Wavy White, Blazing Black: per 6 stuks verpakt

Dopper Original ­– Apple Green, Simply Red, Royal Orange & Cool Blue: per 30 stuks verpakt

Betaling
Betaling dient vooraf te geschieden.

Levertijd
- Binnen Nederland: 10 werkdagen vanaf het moment dat de bestanden zijn goedgekeurd en de betaling is voldaan.
- Buiten Nederland wordt de levertijd per bestelling besproken.

Wil jij een bestelling doen voor bedrukte Doppers?
Mail dan jouw inkooporder naar print@dopper.com of vul je gegevens in op https://b2b.dopper.com/.

Het is belangrijk dat je onderstaande gegevens op de inkooporder vermeldt:

• Factuur- en afleveradres;
  • Aantal artikelen dat je wenst te bestellen;
  • BTW-nummer;
  • Een logo in .eps of .ai

Heb je het antwoord op je vraag niet gevonden?

We helpen je graag!

Stuur ons een bericht