Ik wil graag bedrukte Doppers inkopen

Te gek!

Wij raden jou aan om even contact op te nemen met onze PRINT afdeling, zij kunnen jou informeren over de inkoopmogelijkheden. Je kunt een mailtje sturen naar print@dopper.com of even bellen naar 023-2049914

Algemene informatie over het bestellen van bedrukte Doppers:

Logo aanleveren
- Vector formaat (.EPS of .AI)
- Letters, teksten of logo’s graag aanleveren in lettercontouren. Zo worden de letters   correct weergegeven op het drukwerk.
- Stuur kleurcodes in PMS mee in het document. Max. 5 PMS kleuren per bedrukking.

Formaat bedrukking
Max. 35 x 30 mm (hxb)

Aantallen
Dopper Original: in veelvoud van 30 stuks, vanaf 60 stuks.
Kleurvariatie is mogelijk per 30 stuks.

Dopper Steel: In veelvoud van 15 stuks, vanaf 30 stuks.

Betaling
Betaling dient vooraf te geschieden.

Levertijd
- Binnen Nederland: 10 werkdagen vanaf het moment dat de bestanden zijn goedgekeurd en de betaling is voldaan.
- Buiten Nederland wordt de levertijd per bestelling besproken.

Wil jij een bestelling doen voor bedrukte Doppers?
Mail dan jouw inkooporder naar print@dopper.com.

Het is belangrijk dat je onderstaande gegevens op de inkooporder vermeldt:

• Factuur- en afleveradres;
  • Aantal artikelen dat je wenst te bestellen;
  • Een logo in .EPS of .AI.