Ik wil graag bedrukte Doppers inkopen

Te gek!

Wij raden jou aan om even contact op te nemen met onze PRINT afdeling, zij kunnen jou informeren over de inkoopmogelijkheden. Je kunt een mailtje sturen naar print@dopper.com of een vrijblijvende offerte aanvragen op https://b2b.dopper.com/.

Algemene informatie over het bestellen van bedrukte Doppers:

Logo aanleveren
- Vector formaat (.EPS of .AI)
- Letters, teksten of logo’s graag aanleveren in lettercontouren. Zo worden de letters  correct weergegeven op het drukwerk.
- Stuur kleurcodes in PMS mee in het document.

Formaat bedrukking
Max. 35 x 30 mm (hxb)

Eenheden bij minimale afname vanaf 60 stuks
Dopper Original - Pink Paradise, Sunshine Splash, Sea Green, Hakuna Mintata, Blue Lagoon, Pacific Blue, Pure White: in veelvoud van 12 stuks

Dopper Steel 800 ML - in veelvoud van 6 stuks.

Dopper Solid Steel 490 ML - in veelvoud van 12 stuks.

Dopper Original - Apple Green, Simply Red, Royal Orange & Cool Blue: in veelvoud van 30 stuks.

Betaling
Betaling dient vooraf te geschieden.

Levertijd
- Binnen Nederland: 10 werkdagen vanaf het moment dat de bestanden zijn goedgekeurd en de betaling is voldaan.
- Buiten Nederland wordt de levertijd per bestelling besproken.

Wil jij een bestelling doen voor bedrukte Doppers?
Mail dan jouw inkooporder naar print@dopper.com of vul je gegevens in op https://b2b.dopper.com/.

Het is belangrijk dat je onderstaande gegevens op de inkooporder vermeldt:

• Factuur- en afleveradres;
  • Aantal artikelen dat je wenst te bestellen;
  • Een logo in .EPS of .AI.