Welke betaalmogelijkheden zijn er in de webshop?

Onze webshop biedt onderstaande betaalmogelijkheden:

Ideal
Met iDeal kun je online betalen via de vertrouwde online betaalomgeving van jouw eigen bank.

Creditcard
Je kunt betalen met MasterCard, VISA  en American Express (buiten NL). Het bedrag wordt gereserveerd en pas na levering afgeschreven.

Paypal
PayPal is een wereldwijd onlinebetaalsysteem voor particulieren en webwinkels. Koppel je bankrekening of creditcard en betaal in enkele klikken met jouw PayPal Rekening.

Alipay
Je kunt de mobiele app of website van Alipay gebruiken om te betalen.

Apple Pay
Apple Pay is de betaalmethode van Apple. Je kunt je bestelling snel afrekenen door meteen op Apple Pay te klikken.

Google Pay
Google Pay is de betaalmethode van Google. Je kunt je bestelling snel afrekenen door meteen op Google Pay te klikken.

Sofort Banking (buiten NL)
SOFORT Banking is een Europese betaalmethode. Je logt in bij SOFORT Banking in met de gegevens die je gebruikt om in je eigen online bankomgeving in te loggen.

Bancontact / Mister Cash (België)
Belgische klanten kunnen gemakkelijk betalen met de fysieke kaart die gekoppeld is aan tegoed op een Belgische bankrekening.

Dopper rekent geen extra kosten voor de verschillende online betaalmethoden. En je kan veilig online betalen. De gehele website is beveiligd met een SSL-certificaat (HTTPS en/of een slotje aan de boven- of onderkant van de webpagina).