De cup van mijn Dopper is vervormd

Oeps! Als de Dopper is blootgesteld aan temperaturen hoger dan 65 graden, kan het voorkomen dat de cup van de Dopper vervorm. Check hier even onze video met instructies om te zien hoe jij de Dopper het beste kan behandelen en schoonmaken.

Via onze webshop kan je losse onderdelen bestellen. Klik hier om een cup aan te schaffen. Losse onderdelen zijn niet verkrijgbaar bij onze verkooppunten. Het is wel mogelijk om deze bij ons op kantoor te kopen.

Maar Cupido, let wel even op de perfect match! We hebben namelijk twee verschillende versies van de Dopper Original. Deze zijn niet onderling uitwisselbaar. De Dopper New School is te herkennen aan de blauwe ring in de cup en het lagere schroefdraad op de bottle. Je herkent ‘m ook aan de kleine druppel onderaan de fles.

Heb jij nog geen antwoord op jouw vraag? Of heb jij nog opmerkingen?
Vul het contactformulier in dan nemen we binnen enkele werkdagen contact met jou op!